בננות מטפחות עוגת קפה הפוכה
המתכון בננות פוסטר הפוך עוגת קפה מוכן בערך 1 שעה ו 13 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. ארוחת הבוקר הזאת 441 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, ביצים, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בננות מטפחות עוגה הפוכה, בננות מטפחות עוגה הפוכה, ו בננות מטפחות עוגה הפוכה.
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על אש נמוכה; מערבבים רום.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על תערובת חמאה.
מפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על תערובת סוכר חום.
חותכים בננות חצי לרוחב; לחתוך כל חצי לאורכו ל 3 פרוסות. מסדרים פרוסות בננה בצורת דיבור מעל פקאן.
חותכים 6 דובדבנים לשניים.
מניחים 1 דובדבן חצי בין כל פרוסת בננה.
המקום נותר דובדבן שלם במרכז המחבת.
מקציפים הנותרים 1/4 כוס חמאה 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים חלב, שמנת חמוצה, וניל, מכים רק עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קינמון לתערובת חלב, מכים רק עד מעורבב.
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר מגורען עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך הבלילה.
מורחים את הבלילה באופן שווה על בננות במחבת.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. הפוך עוגה על צלחת הגשה.
מגישים חם עם קצפת, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Bisquick כל המטרה אפייה