בנקט
בנקט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1205 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, להדביק שקדים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. נסו בנקט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לחתוך חמאה קרה או מרגרינה לתוך קמח עד התערובת יש מרקם פירור דמוי. הפוך באר במרכז, להוסיף מים קרים.
מערבבים יחד עד התערובת יוצרת כדור. אל תגזים. בצק רגוע.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, למזג יחד ממרח שקדים, ביצים, 3/4 כוס סוכר, תמצית שקדים ומלח.
מחלקים את הבצק ב 4 חלקים, להתגלגל לרצועות 15 אינץ'.
מניחים מילוי לאורך מרכז כל רצועה ארוכה של בצק.
להפשיל, ולצבוט את הקצוות לאטום.
מקום רצועות 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות.
מברשת עם ביצה לבן, ומפזרים את הסוכר שנותר.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הזהב.