בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית & מלפפון חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. אם יש לכם שמן בוטנים, חומץ אורז, אפונה שלגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני, בס ים מזוגג מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.
הוראות
1
מוסיפים את מיסו לקערה קטנה, מוסיפים מים לקערה-1 או 2 כפות בכל פעם עד עקביות סמיך, אבל עדיין מושגת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
מיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הבס ואת זיגוג מיסו כוס ½ בשקית zip-lock. מעיל את הדגים באופן שווה עם זיגוג, לאטום את התיק במקרר לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.ממש לפני בישול הדגים, בקערה, מערבבים יחד את המלפפון, צנון, בצל ירוק, ¼ כוס חומץ אורז ו 1 כף סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 אונקיות. ג'ין
Seabass
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים מחבת גריל משומנת קלות על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4
הסר את הדג מן המרינדה, לתת לטפטף עודף מעל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מניחים את הדגים במחבת הגריל, ומבשלים כ 2 דקות עד סימני גריל נחמד מושגת, להפוך את הדגים 90 מעלות ומבשלים באותו צד עוד 2 עד 3 דקות. הפוך את הדג וחזור על ההליך, בישול עד הדג הוא רק מבושל דרך, אבל לא לבשל יתר על המידה.בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות זיגוג מיסו, מירין, נשאר חומץ כוס¼, נשאר סוכר כף, רוטב סויה ורוטב חם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיסו
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לחמם ווק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
להוסיף על 1 כף שמן, ציפוי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים אפונה שלג, שעועית ארוכה edamame ומבשלים משליך לעתים קרובות עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
הוסף את מיסו שמורות, מירין, תערובת חומץ. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
10
מגישים את השעועית על גבי האורז והדגים על גבי הכל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש יורה אפונה מתוק אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבוש
אפונה יורה
12
מגישים את המלפפון הרים וצנון בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.