קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש

בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש
בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית & מלפפון חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. אם יש לכם שמן בוטנים, חומץ אורז, אפונה שלגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני, בס ים מזוגג מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.

הוראות

1
מוסיפים את מיסו לקערה קטנה, מוסיפים מים לקערה-1 או 2 כפות בכל פעם עד עקביות סמיך, אבל עדיין מושגת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הבס ואת זיגוג מיסו כוס ½ בשקית zip-lock. מעיל את הדגים באופן שווה עם זיגוג, לאטום את התיק במקרר לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.ממש לפני בישול הדגים, בקערה, מערבבים יחד את המלפפון, צנון, בצל ירוק, ¼ כוס חומץ אורז ו 1 כף סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
SeabassSeabass
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים מחבת גריל משומנת קלות על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4
הסר את הדג מן המרינדה, לתת לטפטף עודף מעל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מניחים את הדגים במחבת הגריל, ומבשלים כ 2 דקות עד סימני גריל נחמד מושגת, להפוך את הדגים 90 מעלות ומבשלים באותו צד עוד 2 עד 3 דקות. הפוך את הדג וחזור על ההליך, בישול עד הדג הוא רק מבושל דרך, אבל לא לבשל יתר על המידה.בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות זיגוג מיסו, מירין, נשאר חומץ כוס¼, נשאר סוכר כף, רוטב סויה ורוטב חם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לחמם ווק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
להוסיף על 1 כף שמן, ציפוי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים אפונה שלג, שעועית ארוכה edamame ומבשלים משליך לעתים קרובות עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
הוסף את מיסו שמורות, מירין, תערובת חומץ. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
10
מגישים את השעועית על גבי האורז והדגים על גבי הכל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש יורה אפונה מתוק אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
אפונה יורהאפונה יורה
12
מגישים את המלפפון הרים וצנון בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.