קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

בס ים מטוגן עם חריסה ורוז

בס ים מטוגן עם חריסה ורוז
דג אוקונוס עם Harissa & Rose עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין ml, הדבקת הריסה, מ " ל מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, Panfried לחוץ Poussins, ו דגים מטוגנים בסיסיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להשרות את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מערבבים יחד את הדבק הריסה, כמון הקרקע, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה. לשפשף את הדבק על פילה דגים ולהשאיר אותם להשרות במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
כמון טחוןכמון טחון
HarissaHarissa
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
אבק פילה עם קצת קמח ולנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
4
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את הפילה במשך 2 דקות בכל צד. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות. הניחו את הדגים בצד, השאירו את השמן במחבת, והוסיפו את הבצל. מערבבים כפי שאתה מבשל במשך כ 8 דקות, עד הבצלים הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את האריסה הנותרת, החומץ, הקינמון, 1/2 כפית מלח, והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נייר אורזנייר אורז
HarissaHarissa
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
יוצקים במים, מנמיכים את החום, ולתת לרוטב להתבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, עד עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
מוסיפים את הדבש ואת מי הוורדים למחבת יחד עם דומדמניות, אם באמצעות, ומבשלים בעדינות עוד כמה דקות. לטעום ולהתאים את התיבול ולאחר מכן להחזיר את פילה דגים למחבת; אתה יכול לחפוף אותם מעט אם הם לא ממש מתאימים. כפית את הרוטב על הדגים ולהשאיר אותם להתחמם ברוטב רותח במשך 3 דקות; ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה כפות מים אם הרוטב הוא עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מי ורדיםמי ורדים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
דומדמניותדומדמניות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים חמים לטמפרטורת החדר, זרועי כוסברה, אם שימוש, ועלי כותרת ורדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.