דג אוקונוס עם Harissa & Rose עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין ml, הדבקת הריסה, מ " ל מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, Panfried לחוץ Poussins, ו דגים מטוגנים בסיסיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית להשרות את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2
מערבבים יחד את הדבק הריסה, כמון הקרקע, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה. לשפשף את הדבק על פילה דגים ולהשאיר אותם להשרות במשך 2 שעות במקרר.
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את הפילה במשך 2 דקות בכל צד. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות. הניחו את הדגים בצד, השאירו את השמן במחבת, והוסיפו את הבצל. מערבבים כפי שאתה מבשל במשך כ 8 דקות, עד הבצלים הם זהובים.
מוסיפים את הדבש ואת מי הוורדים למחבת יחד עם דומדמניות, אם באמצעות, ומבשלים בעדינות עוד כמה דקות. לטעום ולהתאים את התיבול ולאחר מכן להחזיר את פילה דגים למחבת; אתה יכול לחפוף אותם מעט אם הם לא ממש מתאימים. כפית את הרוטב על הדגים ולהשאיר אותם להתחמם ברוטב רותח במשך 3 דקות; ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה כפות מים אם הרוטב הוא עבה מאוד.
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.