קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

בס ים מטוגן עם חריסה ורוז

בס ים מטוגן עם חריסה ורוז
דג אוקונוס עם Harissa & Rose עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין ml, הדבקת הריסה, מ " ל מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, Panfried לחוץ Poussins, ו דגים מטוגנים בסיסיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להשרות את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מערבבים יחד את הדבק הריסה, כמון הקרקע, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה. לשפשף את הדבק על פילה דגים ולהשאיר אותם להשרות במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
כמון טחוןכמון טחון
HarissaHarissa
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אבק פילה עם קצת קמח ולנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את הפילה במשך 2 דקות בכל צד. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות. הניחו את הדגים בצד, השאירו את השמן במחבת, והוסיפו את הבצל. מערבבים כפי שאתה מבשל במשך כ 8 דקות, עד הבצלים הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את האריסה הנותרת, החומץ, הקינמון, 1/2 כפית מלח, והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
HarissaHarissa
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים במים, מנמיכים את החום, ולתת לרוטב להתבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, עד עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיפים את הדבש ואת מי הוורדים למחבת יחד עם דומדמניות, אם באמצעות, ומבשלים בעדינות עוד כמה דקות. לטעום ולהתאים את התיבול ולאחר מכן להחזיר את פילה דגים למחבת; אתה יכול לחפוף אותם מעט אם הם לא ממש מתאימים. כפית את הרוטב על הדגים ולהשאיר אותם להתחמם ברוטב רותח במשך 3 דקות; ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה כפות מים אם הרוטב הוא עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מי ורדיםמי ורדים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
דומדמניותדומדמניות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים חמים לטמפרטורת החדר, זרועי כוסברה, אם שימוש, ועלי כותרת ורדים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.