בס ים שחור עם ירקות מרוקאים ורוטב צ'ילה הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 473 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, עגבנייה, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. בס ים שחור עם ירקות מרוקאים ורוטב צ'ילה, בס שחור צרוב עם בצל ירוק-צ'ילה רליש, ו בס הים השחור של יאגיהאשי עם Somen וירקות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
קו 9" x 12 " תבנית אפייה עם רדיד. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
2
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. קוק כרישה, שום, אורגנו, קארי, allspice ופלפל שחור עד כרישה להיות שקוף, ערבוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן, חתוך לקוביות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מוסיפים עגבניות, פלפל, סלרי ורוטב סויה. מבשלים עד פלפל מתרכך, 2 עד 3 דקות.
אופים עד דגים מבושלים דרך וירקות במכרז, 15 עד 20 דקות. בזמן שטבחים דגים, הכינו קוסקוס לפי ההוראות. למעלה כל צלחת עם 1/4 כוס קוסקוס, 1/4 של ירקות פילה 1.
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.