קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

בס מוקפץ עם עשב לימון

בס מוקפץ עם עשב לימון
בס מוקפץ עם עשב לימון נטול גלוטן,, pescatarian, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם יין, מלח ופלפל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו בס ים אפוי עם לימון וג'ינג'ר, בס ים צרוב עם קרום לימון חריף, ו בס ים צ'יליאני בפאן סאוטד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בתבנית אפייה קטנה, לטפטף את מגורי העגבניות עם שמן זית ולפזר את השום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים את קורנית sprig לעגבניות ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק היטב ולסדר את העור עגבניות בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
אופים במשך כ 1 שעה, או עד רך מאוד. מקלפים את מגורי העגבניות. השאירו את העגבניות בצלחת וזרקו את קורנית sprig. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את 3/4 כוס שמן צמחי עם קצת יותר ממחצית lemongrass פרוס ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום ולתת תלול במשך 30 דקות. מסננים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
9
מוסיף את lemongrass הנותרים ואת גרידת לימון ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אליקסיר גאליקסיר ג
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש נמוכה עד מופחת 1/2 כוס, על 15 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את הבצל הירוק במשך 1 דקה. באמצעות מלקחיים, להעביר אותם לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
חותכים את הבצל הירוק לאורכים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
14
הוסף את כרישה julienne למים ו blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
15
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
16
במחבת בינונית, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיפים את הכרישה ומטגנים על אש מתונה עד פריך אבל לא השחמה, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרישה מגבות נייר וניקוז. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
18
שים את הבצל הירוק בצלחת עם העגבניה וחם בתנור. בינתיים, במחבת גדולה, חם 1/4 כוס שמן lemongrass עד מנצנץ. מתבלים את פילה הבס במלח ופלפל, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים קלות ופשוט אטומים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אליקסיר גאליקסיר ג
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בסבס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
מעבירים את הפילה לצלחות ומסדרים את רבעי העגבניות והבצל הירוק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
20
להביא את רוטב קרם lemongrass לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
אליקסיר גאליקסיר ג
21
הסר מהחום ומערבבים את מיץ הלימון, ואז לטאטא את הנותרים 1 כף חמאה עד חלקה. מתבלים במלח. אם תרצה, קצף את הרוטב באמצעות בלנדר טבילה. כפית את הרוטב סביב הדגים ולטפטף חלק שמן עשב לימון סביב הצלחת. למעלה עם כרישה מטוגנת ג ' וליאן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אליקסיר גאליקסיר ג
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות