קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

בס מוקפץ עם עשב לימון

בס מוקפץ עם עשב לימון
בס מוקפץ עם עשב לימון נטול גלוטן,, pescatarian, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם יין, מלח ופלפל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו בס ים אפוי עם לימון וג'ינג'ר, בס ים צרוב עם קרום לימון חריף, ו בס ים צ'יליאני בפאן סאוטד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתבנית אפייה קטנה, לטפטף את מגורי העגבניות עם שמן זית ולפזר את השום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מוסיפים את קורנית sprig לעגבניות ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק היטב ולסדר את העור עגבניות בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
אופים במשך כ 1 שעה, או עד רך מאוד. מקלפים את מגורי העגבניות. השאירו את העגבניות בצלחת וזרקו את קורנית sprig. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את 3/4 כוס שמן צמחי עם קצת יותר ממחצית lemongrass פרוס ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום ולתת תלול במשך 30 דקות. מסננים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
7
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
9
מוסיף את lemongrass הנותרים ואת גרידת לימון ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אליקסיר גאליקסיר ג
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש נמוכה עד מופחת 1/2 כוס, על 15 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את הבצל הירוק במשך 1 דקה. באמצעות מלקחיים, להעביר אותם לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
חותכים את הבצל הירוק לאורכים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
14
הוסף את כרישה julienne למים ו blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
15
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
16
במחבת בינונית, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוסיפים את הכרישה ומטגנים על אש מתונה עד פריך אבל לא השחמה, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרישה מגבות נייר וניקוז. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
18
שים את הבצל הירוק בצלחת עם העגבניה וחם בתנור. בינתיים, במחבת גדולה, חם 1/4 כוס שמן lemongrass עד מנצנץ. מתבלים את פילה הבס במלח ופלפל, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים קלות ופשוט אטומים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אליקסיר גאליקסיר ג
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בסבס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
מעבירים את הפילה לצלחות ומסדרים את רבעי העגבניות והבצל הירוק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
20
להביא את רוטב קרם lemongrass לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
אליקסיר גאליקסיר ג
21
הסר מהחום ומערבבים את מיץ הלימון, ואז לטאטא את הנותרים 1 כף חמאה עד חלקה. מתבלים במלח. אם תרצה, קצף את הרוטב באמצעות בלנדר טבילה. כפית את הרוטב סביב הדגים ולטפטף חלק שמן עשב לימון סביב הצלחת. למעלה עם כרישה מטוגנת ג ' וליאן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אליקסיר גאליקסיר ג
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר