בס מעושן-חריף
בס מעושן-חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, שום מגורען, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בס מעושן-חריף, בס מפוספס מתובל, ו חמאה מתובלת-בס מאודה.
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני עד גבוה. שים מגש בתנור כדי להתחמם.
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה. להבקיע את העור של הדג עם כמה סימני חשיש רדודים באמצעות סכין חדה מאוד. מתבלים את הדגים משני הצדדים עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם, ולשפשף את שני הצדדים עם תבלינים.
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומבשלים את הדגים ב 2 קבוצות, עד המשרד, על 4 דקות בכל צד.
מעבירים את הפילה למגש החם.
מגישים עם פלחי לימון ומקשטים עם פטרוזיליה או עירית.