בס מעושן-חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, שום מגורען, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בס מעושן-חריף, בס מפוספס מתובל, ו חמאה מתובלת-בס מאודה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני עד גבוה. שים מגש בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה. להבקיע את העור של הדג עם כמה סימני חשיש רדודים באמצעות סכין חדה מאוד. מתבלים את הדגים משני הצדדים עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם, ולשפשף את שני הצדדים עם תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ממתק תמנון בריט
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומבשלים את הדגים ב 2 קבוצות, עד המשרד, על 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מעבירים את הפילה למגש החם.
6
מגישים עם פלחי לימון ומקשטים עם פטרוזיליה או עירית.