בס מפוספס עם חמאת ליים
בס מפוספס עם חמאת ליים הוא pescatarian ומספק כ 23 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. אם יש לך שמנת כבדה, עלי פטרוזיליה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. נסו בס מפוספס עם מרק ליים, בס מפוספס עם מרק ליים, ו בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח דגים יבש עם מגבות נייר ועונה עם חצי מלח ופלפל.
מורחים קמח על נייר שעווה ומחפרים פילה.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שמן מנצנץ.
מוסיפים פילה, עור למטה ומבשלים 4 דקות, עד שהעור פריך. הפוך פילה ומבשל 1 עד 2 דקות יותר.
העבר אותם, צד העור למעלה, לצלחת חמה.
מוסיפים יין, מיץ ליים, ושאלוט למחבת; מרתיחים על חום גבוה 2 עד 3 דקות, עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כפות. מערבבים בקרם. לאחר בועות תערובת, להפחית את החום לנמוך. מערבולת בחמאה חתיכה אחת בכל פעם, הוספת כל חתיכה לפני הקודם נמס לחלוטין. הרם מחבת מחום כמה פעמים כדי שהרוטב לא ייפרד.
להוסיף מלח ופלפל הנותרים.
מניחים תפוחי אדמה על צלחות הגשה העליון עם פילה, צד העור למעלה. כפית חמאת ליים ועשבי תיבול לפזר על גבי.