קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

בס מפוספס עם ירקות זעפרן וברוקולי מתובל Rabe

בס מפוספס עם ירקות זעפרן וברוקולי מתובל Rabe
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם ירקות זעפרן ברוקולי מתובל Rabe. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך זיתים פיכולין, צנוניות, פילה בס מפוספס מעובד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס פסים בגריל עם חמאה כתומה-זעפרן, בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים היטב את החומרים הראשונים 5 ב spice grinder.
2
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים חמאה ורסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מניחים שום בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
טפטוף עם 1 כפית שמן, מכסים בחוזקה בנייר כסף, וצולים עד מכרז, על 30 דקות. מגניב, פיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים שום קלוי, הנותרים 2 כפות שמן, זיתים, צלפים, צימוקים, אנשובי, ופלפל אדום מרוסק ב מרגמה. מחית עם עלי עד צורות פירה גס. (לחלופין, לעבד במעבד מיני עד צורות מחית גס.) האם קדימה פירה מתובל יכול להתבצע 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אנשוביאנשובי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
העברה לקערה קטנה וצינה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מבשלים ברוקולי rabe בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הגבעולים הם פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
ניקוז, לחיצה על ברוקולי rabe לשחרר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים פירה מתובל וזורקים למעיל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
1
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים כרובית, סקווש וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
סכין קילוףסכין קילוף
3
מפזרים מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 3 דקות. לחשוף, להוסיף 6 כפות חמאה זעפרן, ומבשלים עד ירקות רכים מרק מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זעפרןזעפרן
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
בינתיים, מפזרים דגים עם מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מניחים 3 פילה, צד העור למטה, בכל מחבת ומבשלים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחלקים ירקות ומרק בין 6 קערות מרק רדודות. למעלה כל אחד עם פילה דגים, צד עור למעלה. למעלה עם ברוקולי מתובל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואקמח לכל מטרה (לדלות)קמח לכל מטרה (לדלות)4פילהפילה אנשובי, שטוףפילה אנשובי, שטוף1(יכול להיות או להרחיק)אניסידאניסיד1חבורהברוקולי rabe (rapini; כ 1 פאונד), לחתוך לרוחב לפרוסות 1/2 אינץברוקולי rabe (rapini; כ 1 פאונד), לחתוך לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מקל 1) חמאה, טמפרטורת החדר(מקל 1) חמאה, טמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)צלפים סחוטיםצלפים סחוטים1ראש גדולכרובית, חתוכה לפרחים קטניםכרובית, חתוכה לפרחים קטנים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2(יכול להיות או להרחיק)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי טחוןטימין טרי טחון3שיני שום, לא מסולקותשיני שום, לא מסולקות6ריבס, קצוץ טרי או קפואזיתים ירוקים בגודל בינוני-נרפא; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדותזיתים ירוקים בגודל בינוני-נרפא; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות11 קילו קישואים,1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולענים קצוצים בצפיפות * או זיתים ירוקים נרפאו במי מלח אחריםזיתים מגולענים קצוצים בצפיפות * או זיתים ירוקים נרפאו במי מלח אחרים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוניות פרוסותצנוניות פרוסות2(חוֹרֶף)1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום מרוסק מיובשפלפל אדום מרוסק מיובש0(יכול להיות או להרחיק)(scant) חוטי זעפרן(scant) חוטי זעפרן1קילוגרםפילה בס פסים מעובדים עם עורפילה בס פסים מעובדים עם עור2(יכול להיות או להרחיק)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1(יכול להיות או להרחיק)פלפל לבן שלםפלפל לבן שלם21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסקווש צהוב, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסקווש צהוב, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ