תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם ירקות זעפרן ברוקולי מתובל Rabe. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך זיתים פיכולין, צנוניות, פילה בס מפוספס מעובד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס פסים בגריל עם חמאה כתומה-זעפרן, בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוחנים היטב את החומרים הראשונים 5 ב spice grinder.
2
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים חמאה ורסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מניחים שום בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
טפטוף עם 1 כפית שמן, מכסים בחוזקה בנייר כסף, וצולים עד מכרז, על 30 דקות. מגניב, פיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים שום קלוי, הנותרים 2 כפות שמן, זיתים, צלפים, צימוקים, אנשובי, ופלפל אדום מרוסק ב מרגמה. מחית עם עלי עד צורות פירה גס. (לחלופין, לעבד במעבד מיני עד צורות מחית גס.) האם קדימה פירה מתובל יכול להתבצע 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אנשובי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
5
העברה לקערה קטנה וצינה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מבשלים ברוקולי rabe בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הגבעולים הם פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
ניקוז, לחיצה על ברוקולי rabe לשחרר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים פירה מתובל וזורקים למעיל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
1
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים כרובית, סקווש וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
סכין קילוף
3
מפזרים מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 3 דקות. לחשוף, להוסיף 6 כפות חמאה זעפרן, ומבשלים עד ירקות רכים מרק מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זעפרן
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
בינתיים, מפזרים דגים עם מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מניחים 3 פילה, צד העור למטה, בכל מחבת ומבשלים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחלקים ירקות ומרק בין 6 קערות מרק רדודות. למעלה כל אחד עם פילה דגים, צד עור למעלה. למעלה עם ברוקולי מתובל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק