קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס

בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, עוד, קוסקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית נסו בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל, קוסקוס ירקות עם חומוס ולימונים משומרים, ו בס פסים שלם עם לימון ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93°. מלטפים את פילה הדגים יבש ועונה בכל רחבי עם1 / 2 כפית. מלח ו1 / 4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
שים את הקמח בצלחת רחבה, רדודה ומעלים קלות את הדגים בקמח, מתנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מחממים את השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם. מסדרים את צד העור של הדג למטה במחבת כך הפילה להתאים מבלי לגעת. לבשל ללא הפרעה במשך 4 דקות. עם מרית, להציץ מתחת לפילה כדי לראות אם העור הוא זהוב-חום פריך. אם לא, לבשל 1 דקה יותר. הפוך את הפילה ומבשל עד זהוב-חום קל ופשוט מבושל דרך, 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
העברת מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה ולשמור חם בתנור. להפחית את החום בינוני, להוסיף את זרעי כמון למחבת, ולבשל, ערבוב, עד ריחני, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
5
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית. מלח, ו 3 Tbs. מים ומבשלים עד שהם הופכים שובבים, 3 עד 4 דקות. מערבבים את החומוס ומבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
6
מוסיפים את הלימון המשומר (או גרידת לימון) וכוסברה קצוצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לגרד מזלג דרך הקוסקוס כדי לנפח אותו, ולאחר מכן לחלק אותו בין 4 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קורט מלח לפי הטעם.קורט מלח לפי הטעם.
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
7
מניחים את עור הדג בצד על הקוסקוס. כפית על תערובת חומוס ומקשטים עם האריסה ופיזור עלי כוסברה. אם תרצה, טפטוף שמן זית כתית נוספת oilover את הדגים ליד השולחן. הגשת הצעות מנה זו היא ארוחה מלאה בפני עצמה, אבל אתה יכול להתחיל את זה עם סלט פשוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
HarissaHarissa
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
קלוריות
1
550, שומן
2
16, קלוריות שומן
1
150, שומן רווי
2
5, חלבון
3
39, שומן חד רווי
4
9, פחמימות
5
600, כולסטרול
6
115, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
61, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן