בס צלוי עם אננס-צ'ילי-בזיליקום זיגוג
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס צלוי עם ציפוי אננס-צ'ילי-בזיליקום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך 4 כפית בזיליקום, חומץ אורז, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי עם זיגוג צ'ילי, סלמון צלוי עם זיגוג צ'ילי מתוק תאילנדי, ו בס ים קריבי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מפזרים את הפילה עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מניחים את הפילה על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול; מטגן 5 דקות.
הסר מהתנור; פילה מברשת באופן שווה עם זיגוג. חזור לתנור; לצלות במשך 5 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.