חזה ברווז ברוטב בסגנון יפני עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, חזה ברווז, רוטב טריאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה ברווז במרינדה עם סלסה מנגו, חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים, ו ברווז בסגנון יפני ברוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים המרינדה בקערה גדולה או מיכל אחסון, כיסוי, לקרר כמה שעות או לילה.מחממים תנור ל-180C.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר חזה ברווז מן המרינדה, מרינדה מילואים.לבשל חזה ברווז צד העור למטה במחבת טיגון גדולה עד העור הוא השחמה ופריך ושומן שניתנו מ skin.In צלחת תנור הוכחה לשפוך מספיק של המרינדה השמורה, כך הנוזל יבוא על חצי דרך כל שד, להשליך את השאר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים חזה ברווז בשר בצד למטה במרינדה ומבשלים בתנור במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר חיות ברווז ולאפשר לנוח במשך 5 דקות, לחתוך עבה.אם תרצה שאני רוצה. לרפרף כל שומן עודף מפני השטח של נוזל, מחבת על תנור ומערבבים קצת מים עם קצת קורנפלור, להוסיף את זה למרינדה ולעבות, לשמש רוטב נוסף עם ברווז.בשביל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים מיסו, מירין, סאקה, סוכר, חומץ ורוטב סויה בסיר וחום מעל חום בינוני להמיס סוכר, להסיר מחום ולהגדיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מיסו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מחממים קצת שמן במחבת ווק או גדולה, מוסיפים את כל הירקות והצ ' ילי למעט הבצל הירוק, מערבבים ומטגנים 4-5 דקות עד הירקות הם רק מכרז, אתה רוצה אותם עדיין יש קראנץ נחמד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים רוטב ובצל ומערבבים עד מחומם through.To
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מניחים תלולית של הירקות על צלחת העליון עם ברווז פרוס, טפטוף עם רוטב נוסף ומגישים את השאר בצד.