קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

בסגנון יפני חזה ברווז במרינדה

בסגנון יפני חזה ברווז במרינדה
חזה ברווז ברוטב בסגנון יפני עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, חזה ברווז, רוטב טריאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה ברווז במרינדה עם סלסה מנגו, חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים, ו ברווז בסגנון יפני ברוסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים המרינדה בקערה גדולה או מיכל אחסון, כיסוי, לקרר כמה שעות או לילה.מחממים תנור ל-180C.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר חזה ברווז מן המרינדה, מרינדה מילואים.לבשל חזה ברווז צד העור למטה במחבת טיגון גדולה עד העור הוא השחמה ופריך ושומן שניתנו מ skin.In צלחת תנור הוכחה לשפוך מספיק של המרינדה השמורה, כך הנוזל יבוא על חצי דרך כל שד, להשליך את השאר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים חזה ברווז בשר בצד למטה במרינדה ומבשלים בתנור במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר חיות ברווז ולאפשר לנוח במשך 5 דקות, לחתוך עבה.אם תרצה שאני רוצה. לרפרף כל שומן עודף מפני השטח של נוזל, מחבת על תנור ומערבבים קצת מים עם קצת קורנפלור, להוסיף את זה למרינדה ולעבות, לשמש רוטב נוסף עם ברווז.בשביל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים מיסו, מירין, סאקה, סוכר, חומץ ורוטב סויה בסיר וחום מעל חום בינוני להמיס סוכר, להסיר מחום ולהגדיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מחממים קצת שמן במחבת ווק או גדולה, מוסיפים את כל הירקות והצ ' ילי למעט הבצל הירוק, מערבבים ומטגנים 4-5 דקות עד הירקות הם רק מכרז, אתה רוצה אותם עדיין יש קראנץ נחמד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים רוטב ובצל ומערבבים עד מחומם through.To
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1
מניחים תלולית של הירקות על צלחת העליון עם ברווז פרוס, טפטוף עם רוטב נוסף ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם

מרכיבים

250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב סיני, פרוס דקכרוב סיני, פרוס דק150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, לחתוך למקלות התאמהגזר, לחתוך למקלות התאמה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4חזה ברווז, עור עלחזה ברווז, עור על2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד3שיני שום, כתוששיני שום, כתוש4בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות18חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'sachet מיסוsachet מיסו4שרימפס וורידיםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב אדום, פרוס דקכרוב אדום, פרוס דק1פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק (להוסיף כמה זרעים או כמה שאתה רוצה בהתאם לטעם.)פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק (להוסיף כמה זרעים או כמה שאתה רוצה בהתאם לטעם.)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפולים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס11 כף אורגנו מיובשסוכר לבןסוכר לבן