חזה ברווז ברוטב בסגנון יפני עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, חזה ברווז, רוטב טריאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה ברווז במרינדה עם סלסה מנגו, חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים, ו ברווז בסגנון יפני ברוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים המרינדה בקערה גדולה או מיכל אחסון, כיסוי, לקרר כמה שעות או לילה.מחממים תנור ל-180C.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר חזה ברווז מן המרינדה, מרינדה מילואים.לבשל חזה ברווז צד העור למטה במחבת טיגון גדולה עד העור הוא השחמה ופריך ושומן שניתנו מ skin.In צלחת תנור הוכחה לשפוך מספיק של המרינדה השמורה, כך הנוזל יבוא על חצי דרך כל שד, להשליך את השאר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים חזה ברווז בשר בצד למטה במרינדה ומבשלים בתנור במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר חיות ברווז ולאפשר לנוח במשך 5 דקות, לחתוך עבה.אם תרצה שאני רוצה. לרפרף כל שומן עודף מפני השטח של נוזל, מחבת על תנור ומערבבים קצת מים עם קצת קורנפלור, להוסיף את זה למרינדה ולעבות, לשמש רוטב נוסף עם ברווז.בשביל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חטיף שוקולד חצי מתוק
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים מיסו, מירין, סאקה, סוכר, חומץ ורוטב סויה בסיר וחום מעל חום בינוני להמיס סוכר, להסיר מחום ולהגדיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
מיסו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מחממים קצת שמן במחבת ווק או גדולה, מוסיפים את כל הירקות והצ ' ילי למעט הבצל הירוק, מערבבים ומטגנים 4-5 דקות עד הירקות הם רק מכרז, אתה רוצה אותם עדיין יש קראנץ נחמד.