בעטו בעוגות דגים
עוגות דגים בועטות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 645 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, עוגות דגים, ו עוגות דגים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך את תפוחי אדמה ופילה.
מניחים במחבת רוטב גדולה עם מספיק מים כדי לכסות.מרתיחים עד תפוחי אדמה רכים, על 15-20 דקות.
ניקוז ומגניב.קוצצים בצל במעבד מזון; מוסיפים תפוחי אדמה מקוררים ודגים.דופק כמה פעמים לקצוץ ולהשתלב.
יוצקים לתוך קערה ומוסיפים ביצה, מים, פירורי קרקר כוס ותבלינים.טופס לקציצות.
מניחים שאריות פירורי קרקר בצלחת רדודה ומוסיפים פטרוזיליה וגבינת פרמזן; תערובת.לדלות קציצות בפירורים, מכסה את שני הצדדים היטב.להכניס למקרר על תבנית אפייה לפחות 30 דקות כדי להגדיר ציפוי.
חום 2 כפות שמן במחבת כדי MED-היי ומטגנים קציצות (לא קהל) עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 דקות כל אחד.
הסר לגרירת נייר ולנקז.תתחמם.חזור אם יש צורך עם שאריות קציצות.
מגישים עם רוטב צ ' ילי.יקפא.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.