בפטיסט דרומי
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בפטיסטי סובל, שעועית לימה דרומית פשוטה: צד מושלם לארוחות דרומיות לבביות, ו איבודי העוף של הגברת הדרומית – אל תתנו לפינוקים הדרומיים האלה לחלוף על פניך (מתכונים דומים).
הוראות
עבור סירופ ג ' ינג ' ר: לחתוך זנגביל לתוך גושים ומניחים בתחתית זכוכית ערבוב. להתקלקל עד שבור היטב. מסננים מיץ באמצעות מסננת תה בסדר, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ מיץ. למדוד 1/2 גרם מיץ ג ' ינג ' ר טרי, לשפוך לתוך זכוכית קטנה, לערבב עם סוכר עד מומס, ערבוב היטב.
יוצקים שיפון, 3/4 אונקיה סירופ ג ' ינג ' ר ומיץ ליים לתוך שייקר קוקטייל. מלא בקרח ונער עד שמצונן היטב, כ -15 שניות. מסננים לתוך קופה, מקשטים לפי הצורך ומגישים.