בצל Bahji (צ'יפס בצל הודי)
המתכון בצל Bahji (צ'יפס בצל הודי) יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בסביבה 30 דקות. זה מנות ראשונות יש 1245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 136 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, כוסברה טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, מטוגנים בצל הודי, ו בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יוגורט וכוסברה. מתבלים בטעם מלח, פלפל ומיץ לימון. תניח את הרוטב בצד.
מערבבים בצל, ביצים, חלב, קמח, כוסברה וכמון, ומערבבים עם הידיים, מוחצים את הבצל עם האצבעות, עד לבלילה חלקה עם כמה גושים נוצר.
יוצקים 1 1/2 אינץ ' שמן צמחי בסיר גדול ומניחים מעל חום גבוה בינוני. כאשר שמן הוא 350°f טיפה הבלילה לתוך שמן על ידי 1/4 כוס לתוך השמן. מבשלים 4 דקות לכל צד, או עד שהצד הזה חום; ואז הופכים וממשיכים לבשל.
הסר bahji מנפט ומניח על מגבות נייר.
מגישים חם עם רוטב טבילה, בצל ירוק פרוס וכל chutneys אתה במקרה יש במקרר.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![הקלטות שדה Chenin Blanc]()
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.