בצל, אגוז & פטריות טארט טאטן
זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך אגוזי מלך, שמן זית, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בצל אדום, פטריות וגבינה כחולה טארט טאטן, בצל וידאליאני טארט טאטן, ו טארט בצל אדום טאטן.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לקלף את הבצל ולחתוך כל 6 פלחי דרך השורש.
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים בצל, ואז מטגנים בעדינות במשך 20 דקות עד מתרככים וצבעונים קלות.
מוסיפים את הפטריות, הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים אותו היטב. מבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות נוספות. מערבבים באגוזים. קו הבסיס של 20-23cm סנדוויץ עוגת פח (לא רופף על בסיס) עם אפייה קלף. כפית על תערובת הבצל ולחץ אותו קלות. קרמבל את הגבינה מעל.
מרדדים את המאפה לקצץ לסיבוב, על 5 ס " מ גדול יותר מאשר הפח.
שים את המאפה על המילוי ותכסה את הקצוות.
אופים במשך 35-40 דקות עד המאפה הוא פריך וזהוב. מגניב במשך 5 דקות בפח, ואז להפוך על צלחת שטוחה לחתוך טריזים.