גשו לסופר וקנו מי קרח, טימין, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בצל אנשובי גאלט, עוגת אנשובי ובצל, ו בצל ועוגות אנשובי.
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
2
טפטוף 3 כפות מים קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
מים
4
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרדת בצק או ספסל אם יש לך אחד, ולחץ לתוך כדור, ואז לשטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
עטיפת פלסטיק
1
מבשלים בצל בשמן וחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מרכך וזהב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
דק קוצצים אנשובי ושום יחד. מערבבים יחד עם רסק עגבניות וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
אנשובי
שום
טימין
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
4
העברה לתבנית אפייה גדולה מרופדת בקלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מורחים תערובת עגבניות אנשובי על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' לאורך קצה, ולאחר מכן מסדרים בצל על גבי. מקפלים קצוות של בצק פנימה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
בצל
מורחים
עגבנייה
בצק
6
אופים עד מאפה זהוב, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים.בצל יכול להיות קרמל 1 יום קדימה ומקורר.