בצל אנשובי גאלט
בצל אנשובי גאלט הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו עוגת אנשובי ובצל, בצל ועוגות אנשובי, ו בצל, אנשובי וטארט זית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בגודל אפונה בערך.
טפטוף 3 כפות מים קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרדת בצק או ספסל אם יש לך אחד, ולחץ לתוך כדור, ואז לשטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מבשלים בצל בשמן וחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מרכך וזהב, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 191° עם מתלה באמצע.
דק קוצצים אנשובי ושום יחד. מערבבים יחד עם רסק עגבניות וקורנית.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה גדולה מרופדת בקלף.
מורחים תערובת עגבניות אנשובי על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' לאורך קצה, ולאחר מכן מסדרים בצל על גבי. מקפלים קצוות של בצק פנימה.
אופים עד מאפה זהוב, 45 עד 50 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מבשל הערות: הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים. בצל יכול להיות קרמל 1 יום קדימה ומקורר.