בצל בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל בלסמי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 183 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-1 מנות. אם יש לכם סוכר, מרגרינה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. נסו בצל בלסמי, בצל אדום בלסמי, ו בצל בלסמי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את הבצלים ולפרוס אותם לשניים מלמעלה למטה. חתוך את החלק העליון והתחתון של כל חצי.
חותכים את חצאי הבצל לחתיכות על ידי חיתוך בזוויות ישרות לחיתוך המקורי. הפוך את החתיכות בגודל עקבי ככל האפשר, כך שהם יבשלו באופן שווה. בצל בגודל בינוני ניתן לחתוך לחתיכות של אינץ ' בערך.
הגדר סיר גדול על הכיריים מעל חום בינוני גבוה ולתת לו להתחמם.
תוסיף את המרגרינה למחבת. כאשר המרגרינה נמסה ומתחילה לבעבע, מוסיפים את הבצלים. מערבבים את הבצלים כך שהם מצופים היטב. מבשלים כ 5 דקות או עד הבצלים מתחילים להזיע (נראה מבריק).
מוסיפים את חומץ בלסמי, סוכר ומלח.
המשך לבשל על אש נמוכה במשך כ 15 עד 20 דקות עד הבצלים התרככו, ערבוב מדי פעם.
תוריד את המחבת מהחום ותגיש חם. אם עושים קדימה, לאפשר את הבצלים להתקרר ולאחר מכן לאחסן אותם במיכל אטום במקרר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;