קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות16
מגזין

בצל ועוגות מרווה

בצל ועוגות מרווה
מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך בייקון, קונכיות טארט מאפה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בצל ועוגות מרווה, עוגות בצל עם ריבת בצל בלסמית, ו כרוב אדום ועוגות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
Caramelizing הבצלים. לקלף את הבצל ולחתוך אותם לשניים משורש לקצה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
2
חותכים את הליבה הצפופה בקצה השורש ולפרוס את הבצל 1/4 אינץ ' עבה, שוב מן השורש קצה לקצה. מבשלים את הבייקון, ערבוב לעתים קרובות, בסיר גדול (4 ליטר) על חום בינוני עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הבצלים, הסוכר והמלח, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עד שהם מבשלים בשני שלישים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים 2 כפיות חומץ, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, וממשיכים לבשל עד הבצל הם אפילו חום זהוב ו מתרכך עקביות ריבה, 15 עד 30 דקות, בהתאם בצל. מערבבים לעתים קרובות לגרד כל חתיכות חומות נצמדות לתחתית המחבת. הבצל צריך כמעט ערבוב מתמיד ליד הסוף כדי למנוע מהם דבק ושריפה. הם יודיעו לך שהם צריכים תשומת לב על ידי מתן קול רוחש. מערבבים את המרווה, מאפשרים להם להתקרר מעט, ואז טעם ועונה עם פלפל שחור ומלח נוסף במידת הצורך. אם הבצלים נראים מתוקים מדי, מוסיפים כפית נוספת של חומץ. (הבצל יכול להיות caramelized עד 2 ימים קדימה ולאחסן מכוסה במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מילוי ואפייה. מחממים את התנור ל 177°. מערבבים את הקרם והביצה לתוך הבצל המקורמל עד לשלב ביסודיות. מחלקים את המילוי בין קליפות טארט ולהפיץ אותו באופן שווה עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
טארט קונכיותטארט קונכיות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים בשליש העליון של התנור עד המילוי מוגדר, כ -15 דקות. המילוי עדיין צריך להיות רך אבל לא נוזל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר את טארטים ללוח חיתוך באמצעות מרית גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
חותכים כל אחד ל 8 טריזים עם הלחץ כלפי מטה של סכין שף חד.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
וריאציות
11
עבור עוגות גדולות, prebake 2 10 אינץ ' חינם טופס טארט פגזים. מחלקים את תערובת הבצל ביניהם ואופים את הטארטים עד המילוי מוגדר במרכז, 20 עד 25 דקות. באמצעות מרית גדולה, להעביר אותם קרש חיתוך לחתוך כל 12 פלחי.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
הרב החלפות
13
במקום מרווה, להשתמש בכמות שווה של רוזמרין קצוץ דק, marjoram, מלוח, טימין אנגלי, או טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מרז ' ורםמרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
מספר הבישול של צמחי מרפא מאת ג ' רי טראונפלד. זכויות יוצרים ©2000 by Jerry Traunfeld. Reprinted by permission of Scribner, a division of Simon & Schuster, Inc.