קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

בצל כבוש מהיר ותפוחים

בצל כבוש מהיר ותפוחים
בצל כבוש מהיר ותפוחים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בצל, חומץ סיידר, שמיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: בצל אדום כבוש מהיר, בצל אדום כבוש {מהיר וקל!}, ו בצל כבוש מהיר ומתובל.

הוראות

1
רבע את התפוחים ואז חותכים את הליבה ופורסים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2
מוסיפים אותם לקערה בינונית, מכבים אותם במעט מיץ לימון ומוסיפים את הבצל והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בסיר קטן על אש בינונית מוסיפים את החומץ, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל, המלח והסוכר. מערבבים ומחממים עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים באופן שווה על התפוחים ומניחים לעמוד 20 דקות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
מגישים או מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.