בצל מוקרם אופים
גשו לסופר וקנו בצלים, גבינת צ'דר, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו רוטב בצל מוקרם, כרוב מוקרם עם בצל אדום, ו תבשיל בצל מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חצי מהחמאה בסיר 1-ליטר על חום בינוני עד מומס.
מוסיפים את המילוי והפטרוזיליה ומערבבים קלות.
מחממים את החמאה שנותרה במחבת של 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים את המרק, חלב ואפונה במחבת.
כפית את תערובת המרק לתוך צלחת אפייה רדודה 2 ליטר.
מפזרים את הגבינה ואת תערובת המילוי.
אופים ב 350 מעלות F במשך 30 דקות או עד התערובת חמה מבעבע.