קושימומחה
מוכן ב46 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

בצל מקורמל, ארוגולה וחביתת גבינת פרמזן

בצל מקורמל, ארוגולה וחביתת גבינת פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. אם יש לכם שום, חומץ בלסמי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בצל קרמל וחביתה גבינת עיזים, תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל מקורמל עם רוטב בשמל, גבינת פונטינה & סלט ארוגולה, ו פיצה בצל מקורמל עם Gorgonzolan ו ארוגולה.

הוראות

1
לבצל: מחממים פליישמן ושמן במחבת סאוט בינונית על אש בינונית-נמוכה. כאשר פליישמן נמס, מוסיפים בצל; מערבבים למעיל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר בצל יש מתרכך ולהתחיל חום, להוסיף חומץ.מבשלים בצל 20 דקות נוספות או עד חום רך מאוד כהה בצבע. להזמין 1/3 כוס בצל לחביתה. מגניב ולאחסן בצל שנותר במיכל אטום לשימוש נוסף.עבור חביתה: תרסיס קל 10 אינץ ' מחבת nonstick עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים השמורים, ארוגולה ושום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטגן 1 דקה או עד ארוגולה נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4
מערבבים ביצים, גבינה ופלפל; לשפוך תערובת למחבת. טבח לא נגע 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר. בעדינות למשוך קצוות כלפי מרכז כדי לאפשר חלק לא מבושל לרוץ מתחת. חזור פעמיים; לכסות עם מכסה. המשך לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. מקפלים חביתה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מטרפי ביציםמטרפי ביצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים לחצי, מגישים מיד.לבצל: מחממים פליישמן ושמן במחבת סאוט בינונית על אש בינונית-נמוכה. כאשר פליישמן נמס, מוסיפים בצל; מערבבים למעיל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר בצל יש מתרכך ולהתחיל חום, להוסיף חומץ.מבשלים בצל 20 דקות נוספות או עד חום רך מאוד כהה בצבע. להזמין 1/3 כוס בצל לחביתה. מגניב ולאחסן בצל שנותר במיכל אטום לשימוש נוסף.עבור חביתה: תרסיס קל 10 אינץ ' מחבת nonstick עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצלים השמורים, ארוגולה ושום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לטגן 1 דקה או עד ארוגולה נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מערבבים ביצים, גבינה ופלפל; לשפוך תערובת למחבת. טבח לא נגע 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר. בעדינות למשוך קצוות כלפי מרכז כדי לאפשר חלק לא מבושל לרוץ מתחת. חזור פעמיים; לכסות עם מכסה. המשך לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. מקפלים חביתה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מטרפי ביציםמטרפי ביצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חותכים לחצי, מגישים מיד.