בצל מקורמל וסלט תפוחי אדמה בייקון
בצל מקורמל וסלט תפוחי אדמה בייקון נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 438 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם בצל, רוטב צזיקי, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בייקון וסלט תפוחי אדמה בצל מקורמל, פיצה תפוחי אדמה, בייקון וקרמל בצל, ו סלט תפוחי אדמה קלוי עם בצל מקורמל ובייקון.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לשניים.
מחממים מחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד מרכך וזהוב חום, כ 20 דקות.
הוסף טרגון; יוצקים יין לבן כדי deglaze פאן. מבשלים עד היין מתאדה, 2 עד 3 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר.
מערבבים תפוחי אדמה, בצל ובייקון יחד בקערה גדולה. מקפלים רוטב צזיקי, עירית, מלח ופלפל שחור לתערובת תפוחי אדמה.