בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים
מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.39 למנה נופל בתקציב שלך, בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, סוכר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עגבניות, בצל וגבינת עיזים, בצל מקורמל-מטבל גבינת עיזים, ו בצל מקורמל ומטבל גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 (12 ספירה) nonstick מיני מאפין פח
במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל, הסוכר והמלח, לפי הטעם. מבשלים עד הבצלים מתחילים חום. התאם את החום לנמוך ומבשל לאט, פונה לעתים קרובות, עד הבצל הם חום זהוב caramelized, על 10 עד 15 דקות.
הסר את הבצלים מהחום והנח בצד כדי להתקרר.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה לשלב את גבינת עיזים, ביצה, שמנת, ותימין.
יוצקים את התערובת לתוך שקית אחסון מזון פלסטיק resealable קטן. תחתוך את הפינה של התיק כדי להשתמש בו לצנרת.
להניח את קרום העוגה שטוח על משטח נקי עם 2 1/2 אינץ ' חותך עגול לחתוך החוצה 12 עיגולים מכל קרום. לחץ אותם לתוך הכוסות של פח מיני מאפין. למלא כל כוס 1/2 דרך עם בצל מקורר. מקטרת את תערובת הגבינה על גבי הבצל, ממלאת את הכוסות.
אופים את העוגות עד המילוי מוגדר, על 15 עד 20 דקות.
בואו טארטים להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר אותם מן הפח מאפין לשרת.