בצל מקורמל עם ערמונים ושזיפים מיובשים
בצל מקורמל עם ערמונים ושזיפים מיובשים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שזיפים מיובשים, סוכר, קוניאק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Quinces ו שזיפים מיובשים עם בריוש קרמל, עוף מתופף וירכיים עם שזיפים ובצל, ו עוף אפוי בקרמל קל עם זיתים ירוקים ושזיפים מיובשים Rec.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיף את הבצלים ואת blanch במשך 30 שניות.
מסננים במסננת מתחת למים זורמים קרים. להחליק את עורות נייר וללטף את הבצל יבש.
במחבת גדולה ועמוקה, משלבים את מלאי העוף עם מים, חמאה, חומץ וסוכר. מכסים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד פריך במכרז, על 15 דקות. לחשוף ולבשל על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מכוסים קרמל זהב עמוק, על 30 דקות יותר; להוסיף כמה כפות מים כמו מתאדה הנוזל.
מוסיפים את הקוניאק, שזיפים מיובשים וערמונים לבצל ומבשלים רק עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערת הגשה.
הוסף 2 כפות מים למחבת לגרד כל קרמל תקוע בתחתית הצדדים.
יוצקים את הרוטב על הבצל, מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים.