בצל נקניק איטלקי
נקניק איטלקי בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 235 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, קישורים נקניק עדין קישורים, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו נקניק איטלקי ופיצה בצל מקורמל, האכלה חברים: נקניק איטלקי, פלפל, בצל פריטטה, ו נקניק איטלקי ומתכון פופרס בצל מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו בצל בחמאה עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתבנית; מניחים בצד. באותה מחבת, נקניק חום קל, מסתובב לעתים קרובות.
מוסיפים עוד חמאה למחבת במידת הצורך; מטגנים פלפל עד שהוא פריך-רך.
מוסיפים את הבצל, הנקניקיות, התבלינים האיטלקיים ורוטב הסויה.
הוסף מים ל -1 אינץ'. עומק ומבשלים עד מדחום מוכנס הנקניקיות קורא 140 ליטר ומים מבושלים משם.