הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה לא כזה אדיר. נסו ברי ופלפל אדום קרוסטיני, אגס וברי קרוסטיני, ו טורקיה ברי קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. צלוי 2 דקות בכל צד או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
טמפרטורת תנור נמוכה יותר עד 30
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ו -4 המרכיבים הבאים (דרך שום); מבשלים 10 דקות או עד הבצל שקוף, ערבוב לעתים קרובות. להגדיל את החום בינוני גבוה; לטגן 4 דקות או עד בצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
להוסיף סוכר; לטגן 2 דקות. מערבבים בחומץ ו ווסטרשייר; להסיר מן החום.