בצק לחם בסיסי
בצק לחם בסיסי הוא בצק טבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, סוכר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בצק בסיסי של לחם אסם (ללחמניות או כיכר גדולה), בצק מתוק בסיסי, ו בצק בסיסי של מאסה.
הוראות
מניחים את המים החמים בקערת ערבוב חמה ולהוסיף את השמרים. מערבבים כדי לפזר את השמרים, ולתת לעמוד 3 דקות.
מוסיפים את המלח ואת הסוכר ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הקמח ואת שמן הזית ומערבבים, באמצעות הידיים עד שהבצק מגיע יחד בצורה שאתה יכול ללוש לכדור בלי שהבצק נדבק לאצבעות שלך.
הסר את כדור הבצק מקערת הערבוב והנח על קרש חיתוך חלק. ללוש את הבצק, מדי פעם לאבק אותו עם כפית קמח בכל פעם, עד שאתה יוצר חלקה, מוצק, כדור הומוגני, על 15 דקות.
מניחים את כדור הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים אותו במטלית מטבח נקייה.
מניחים את הקערה באזור חם (כמו מעל המקרר) כדי לעלות עד הבצק מוכפל בגודל, על 2 שעות. בשלב זה, אגרוף הבצק למטה, ולחלק אותו ל 4 חתיכות שוות.