בצק לחמניה מתוק סיני
. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 32%. מתכונים דומים: יוטיאו (בצק סיני מטוגן), תערובת מהירה בצק מתוק, ו בצק מתוק בסיסי.
הוראות
לטאטא את הסוכר והחלב יחד בקערת ערבוב גדולה עד הסוכר הוא מומס. מערבבים את השמרים, ולתת לעמוד עד שכבת קצף טפסים על החלב, על 10 דקות. מערבבים את הקמח, רוב הביצים היכו (שומרים על כ 1 כף ביצה בקערה קטנה מאוחר יותר), שמן צמחי ומלח, ערבוב היטב עד משולב היטב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש, כ 10 דקות. הבצק צריך להיות דביק מעט.
מניחים את הבצק לתוך קערה משומנת גדולה, מכסים במטלית לחה או בניילון נצמד, מניחים את הקערה במקום חם, ומניחים לעלות עד להכפלה, 2 עד 3 שעות.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
הסר את הבצק מהקערה, ולוש אותו בקצרה אגרוף למטה, על 1 דקה.
מגלגלים את הבצק לתוך חבל, וחותכים אותו ל -12 חתיכות בגודל שווה.
מגלגלים כל חתיכה לכדור, ולהשתמש באצבעות שלך כדי לשטח כל כדור לתוך דיסק על 5 עד 6 אינץ ' בקוטר.
מניחים על 2 כפות של מילוי הלחמנייה האהוב עליך במרכז עיגול הבצק, ולהביא את הקצוות של הבצק מעל המילוי. צבוט וסובב את החלק העליון יחד כדי לאטום את המילוי. ודא שאין כתמים פתוחים.
מניחים כל לחמניה מלאה בצד התפר על נייר הקלף בזמן שאתה מסיים להכין את שאר הלחמניות. מכסים את הלחמניות הממולאות בניילון נצמד, ולתת להם לעלות במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים את כף 1 של ביצה שמורה מוכה עם המים כדי להפוך ביצה לשטוף, מברשת את החלק העליון של כל לחמניה עם תערובת הביצה.
מפזרים כל לחמניה עם כמה זרעי שומשום, ואופים בתנור שחומם מראש עד צמרות משחימים ומבהיקים, הופכים את תבנית האפייה סביב באמצע האפייה, במשך 20 עד 30 דקות.