קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצק עלים

בצק עלים
בצק עלים יכול להיות רק הקרום שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 251 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, מים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה בניחוח תפוזים, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, בצק עלים, ו גאודן בבצק עלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה או בקערה של מערבל מעמד המצויד בוו בצק. מערבבים בהדרגה מים עד שהבצק מחזיק מספיק כדי לנקות את דפנות הקערה. יתכן שלא תזדקק לכמות המים המלאה. מעצבים לכדור שטוח, ומאפשרים לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את החמאה בין שתי חתיכות ניילון ומכניסים לדיסק שטוח בעזרת מערוך או חפץ כבד אחר. מקררים עד ליציבות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים את דיסק החמאה המצוננת במרכז ומקפלים מעליו את שני הקצוות כך שהוא עטוף לחלוטין בבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מרדדים את הבצק שוב, מקפידים לא לתת לחמאה לפרוץ את הבצק, לעובי של כ-1/2 אינץ'. מקפלים לשליש. זהו "התור" הראשון. מסובבים את הבצק 90 מעלות ומרדדים שוב למלבן. מקפלים לשליש. בשלב זה החמאה מתחילה להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים את הבצק על תבנית עם נייר אפייה ומסמנים אותו בשתי דוקר מהאצבע (שתי סיבובים). עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חזור על הגלגול, הקיפול וההפיכה פעמיים נוספות, ואז מקרר עד ליציבות. חזור על הפעולה פעמיים נוספות בסך הכל 6 "סיבובים". עוטפים ומקררים. הבצק מוכן כעת לרדד ולהשתמש בכל מתכון הקורא לבצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מרדדים את הבצק דק כמו 1/4 אינץ ' להכנת מאפים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
אופים בתנור שחומם מראש של לפחות 400 מעלות פרנהייט (200 מעלות צלזיוס) כדי לקבל את הנשיפה המקסימלית מן המאפה שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®