בצק עלים סלמון עם פסטו שמנת
בצק עלים סלמון עם פסטו שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלמון עם בצק עלים ופסטו, בצק עלים פסטו עוף, ו סלמון במאפה עלים (מתכונים דומים).
הוראות
בצק עלים סלמון עם פסטו שמנת
Ingredts1 גיליון פאף pastry1 ביצה 1 כוס בזיליקום טרי leaves1 / 2 כוס pecorino מגורר או פרמזן cheese1 / 4 כוס קלוי אגוז אורן אגוז 1 קלוי קלוי (או 1/2 ציפורן קלויה) 2 כפית לימון טרי juice1 1/4 כוס חלב3 כפות חמאה 2 כפות קמח 4 פילה עצמות של סלמון 2 כפות זית כתית מעולה oil1 קטן, בזיליקום לתוך סליצ ' ים בשלים 4
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.