בצק פאי כפול קרום
בצק פאי כפול עשוי להיות רק הקרום שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת בצק עוגיות כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבלים יחד קמח, סוכר ומלח.
מוסיפים חמאה ודופק לחתיכות בגודל אפונה.
טפטוף 2/3 כוס מים קרים מאוד על פירורים ודופק רק עד רטוב באופן שווה. להפוך את הבצק על משטח עבודה ולאסוף לתוך כדור, הפיכת הבצק לשלב כל פירורים יבשים.
לעטוף בצק בניילון נצמד, ולאחר מכן לחץ לתוך דיסק על 1 ב. עבה. לצנן בצק לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ומחלקים לשניים. עם מערוך מקור קל, רול 1 חצי כדי ליצור סיבוב 1/8 ב. עבה ולפחות 14 ב. רחב; להרים ולהפוך את הבצק מדי פעם, לאבק מתחת עם יותר קמח.
מקפלים בצק עגול לשניים, להרים בעדינות ללא מתיחה, ולהניח קצה מקופל על פני מרכז של 9 1/2 - עד 10-in. מחבת פשטידה עמוקה. להתפתח ולהקל בצק למחבת. Trim edge באופן שווה 1 ב. מעבר לפאן רים, להשליך שאריות. מקפלים קצה תחת עצמו כך שהוא סומק עם ונחה על גבי שפה.
עבור הסריג העליון: על פיסת נייר קלף, לרדד הנותרים מחצית הבצק באותו אופן.
חותכים את הבצק לרצועות 1/2 ב. עד 3/4 ב. רחב.
מעבירים רצועות על קלף לצלחת גדולה ומקררים.
הפוך קדימה: צ ' יל הבצק עד 2 ימים.