בצק קל ללחם שטוח
בצק קל של לחם שטוח יכול להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 515 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בצק פיצה קל + לחם זול, בצק בלחם שטוח, ו קל שעועית וגבינה Flatbread.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד להמיס שמרים וסוכר בחלב חם 1 כוס או מים. להפריש עד מקציף, כ -10 דקות.
מוסיפים על 2 ½ כוס קמח, מלח, ¼ כוס שמן זית, ודבש לקערה. תתאים את הסטנד-מיקסר עם וו בצק. הפעל את המכונה על נמוך, לאחר דקה או כל כך לאט מפזרים את שאר הקמח. צפה בבצק במשך הדקות הבאות מטפטף בכמויות קטנות של מים במידת הצורך כדי לשמור על הבצק אלסטי. הבצק צריך להתחיל להיראות חלק מאוד, מתרחק נקי מן הצדדים והתחתון של הקערה לאחר כ -10 דקות. אם זה לא קורה להוסיף עוד כמה כפות קמח ולהמשיך להפעיל את המכונה עד שהיא עושה.
מעבירים בצק לקערה שמשומנת במעט שמן זית. לכסות קערה עם פלסטיק ולתת לנוח במקום חם (כ 75 מעלות F הוא אידיאלי) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.הבצק ישמור, במקרר, בשלב זה במשך 24 שעות.
תן לו לחזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.