קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בקלאווה

בקלאווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Baklavan. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. 2507 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מיץ לימון, דבש, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה.

הוראות

1
גריז קל 9x13 מחבת ולהגדיר את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הפשרה של בצק פילו על פי הוראות היצרן (זה עלול לקחת לילה). כאשר מופשר, מגלגלים את הבצק וחותכים את הבצק לשניים כך שהסדינים יתאימו למחבת. מכסים במגבת לחה כדי למנוע ממנה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לעבד את האגוזים עד חתיכות קטנות, אפילו בגודל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
מערבבים עם סוכר, קינמון וציפורן. בקערה נפרדת, ממיסים את החמאה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים סדין של בצק פילו לתוך המחבת. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את גיליון פילו עם חמאה מומסת. חזור על 7 פעמים נוספות עד שהוא 8 גיליונות עבים, כל גיליון להיות "צבוע" עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כפית על שכבה דקה של תערובת האגוז. מכסים עם שני גיליונות נוספים של פילו, צחצוח כל אחד עם חמאה. המשך לחזור על תערובת האגוזים ושני גיליונות חמאה של פילו עד תערובת האגוזים משמש את כל. השכבה העליונה צריכה להיות 8 סדינים פילו עבה, כל גיליון להיות חמאה בנפרד. אל תדאג אם הסדינים להתקמט קצת, זה פשוט להוסיף מרקם יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
חותכים ל 24 ריבועים בגודל שווה באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
אופים ב 177° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב קל, הקצוות מופיעים מעט פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בזמן האפייה, תכיני את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
10
מערבבים את מקל הקינמון, סוכר, מיץ לימון, דבש ומים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לחום נמוך בינוני ולתת להתבשל במשך 7 דקות מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר את מקל הקינמון ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
12
כפית את סירופ מקורר על בקלאווה חם ולתת מגניב לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
13
מקשטים עם כמה פיסטוקים כתוש דק של הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

Baklavan בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.