בקלאווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Baklavan. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, קינמון, מאפה פילו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
Mix the walnuts, sugar and cinnamon in a bowl.
Brush the bottom of a 9X13 inch pan with butter.
Brush butter onto the top of a sheet of the phyllo dough and place the sheet into the pan. Repeat until there are 8 sheets in the pan.
Sprinkle 1/3 of the walnut mixture onto the phyllo in the pan.
Brush butter onto the top of a sheet of the phyllo dough and place the sheet into the pan. Repeat until there are 2 sheets on top of the nut mixture.
Sprinkle 1/3 of the walnut mixture onto the phyllo in the pan.
Brush butter onto the top of a sheet of the phyllo dough and place the sheet into the pan. Repeat until there are 2 sheets on top of the nut mixture.
Sprinkle 1/3 of the walnut mixture onto the phyllo in the pan.
Brush butter onto the top of a sheet of the phyllo dough and place the sheet into the pan. Repeat until there are 8 sheets on top of the nut mixture.Slice the baklava with a sharp knife.
Bake in a preheated 177° oven until golden brown on top, about 25-35 minutes.Bring the water, sugar, cinnamon, lemon and orange to a boil, reduce the heat and simmer for 10 minutes.
Add the honey and simmer for 2 minutes.
Remove the cinnamon, and peals from the syrup.
Pour the syrup over the baklava when it comes out of the oven.
Let the baklava cool for a few hours.