קושימומחה
מוכן ב1 ש, 21 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בקלאווה שוקולד

בקלאווה שוקולד
המתכון שוקולד בקלאווה יכול לספק השתוקקות המזרח התיכון שלך בערך 1 שעה ו-21 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מים, ממרח אגוזים ושוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד.

הוראות

1
שלב את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני על אש נמוכה; מערבבים עד הדבש מתמוסס. להגדיל את החום בינוני; לבשל, מבלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 230 (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; להתחמם. זרוק מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים אגוזי לוז - שוקולד להפיץ בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולדממרח שוקולד
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שלב אגוזי לוז ו 5 מרכיבים הבאים (באמצעות מלח). קל מעיל זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול. עבודה עם 1 פילו גיליון בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), מקום 1 פילו גיליון לאורכו בתחתית מחבת מוכן, המאפשר הקצוות של גיליון להאריך על הקצוות של צלחת; מברשת קלה עם חמאה. חזור על הנוהל עם 5 סדינים פילו וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
טפטוף על 1/3 כוס אגוזי לוז מומס-שוקולד על פילו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולדממרח שוקולד
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
7
מפזרים באופן שווה עם שליש תערובת אגוז (כ 1/2 כוס). חזור על הנוהל פעמיים עם פילו, חמאה, אגוזי לוז-התפשטות שוקולד, ותערובת אגוז. השכבה העליונה האחרונה של תערובת אגוז עם פילו 6 גיליונות הנותרים, כל מוברש קלות עם חמאה. לחץ בעדינות לתוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולדממרח שוקולד
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הפוך 3 חתכים לאורך 5 חתכים לרוחב כדי ליצור 24 חלקים באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד פילו הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
טפטוף תערובת דבש על בקלאווה. מגניב במחבת על מתלה תיל. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
בגלל סדינים פילו הם דקים ועדינים, להתמודד עם טיפול אז אתה לא לקרוע את הסדינים. שמור על הסדינים שאתה לא עובד איתם מכוסים כדי שהם לא יתייבשו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן