בקלאווה תפוחים
אפל קלוין הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם קליפת לימון, קינמון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות ו-30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בקלאווה תפוחים, בקלאווה תפוח מפורק, ו בקלאווה תפוח מפורק (מתכונים דומים).
הוראות
על היעה מרופדת בנייר קלף, להניח 1 גיליון של פילו ומברשת עם חמאה. חזור על התהליך עם 3 גיליונות נוספים. מכסים את הסדינים הנותרים במגבת לחה ולהניח בצד. כדי להפוך את מילוי מקום מיץ לימון גרידה, דבש, קינמון, תפוחים, אגוזים קצוצים בעדינות לחמם במשך 3 דקות להפריש להתקרר.
מורחים 1/3 של תערובת על ערימת פילו חמאה. תערובת תפוח העליון עם ערימה נוספת של filo חמאה. חזור על התהליך עד תערובת ו filo נעלם (צריך להיות 3 שכבות).
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 1 שעה.
מערבבים סוכר, דבש, מים ולימון ומביאים לרתיחה.
הסר קליפת לימון ושופכים מעל בקלאווה.
בואו להשרות לילה, לחתוך לריבועים לשרת.