צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה אפוי העליון יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. אם יש לכם אפונה, גבינת פרמזן, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כריך ביצה אפוי העליון, תרד אפוי העליון, ו פעמיים אפוי תפוחי אדמה העליון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים יין, מים, שום, בצל, טרגון, פטרוזיליה, מיץ לימון למחבת לרתיחה. להנמיך את החום להוסיף פילה בקלה ומבשלים עד מכרז על 7-10 דקות.
מוסיפים גם את הקרמים, טרגון ופטרוזיליה לערבב. לאחר מכן מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים עד שנמסו, מוסיפים חצי גרייר כוס בכל פעם ומערבבים אחרי כל תוספת עד שהגבינה נמסה, מוסיפים פלפל לפי הטעם, מסירים heat.In קערה גדולה לשים בקלה, אפונה ושרימפס לשפוך רוטב מעל ומערבבים בעדינות לשלב כמו שאתה לא רוצה את הבקלה מתקלף לתוך גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
Gruyere
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.