בקלה טרי עם מרק צדפות
בקלה טרי עם מרק צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 459 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם יין, שום, הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פסטת צדפות טריות עם רוטב בזיליקום לבן שמנת + פרושוטו פריך, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את הצדפות במסננת ושוטפים אותם במים קרים כדי להסיר כל קמח תירס.
מחממים מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של סיר 4-5 ליטר כבד על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את השום ומבשל, רועד את המחבת פעם או פעמיים, רק עד השום מתחיל לקחת על צבע, על 3 דקות. אל תיתן לזה להחשיך.
להחליק את הצדפות למחבת עם השום, לשפוך את היין, ולהביא אותו לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים רק עד שהצדפות פתוחות, על 5 דקות.
מחממים מספיק שמן כדי בנדיבות מעיל התחתון של מחבת רחבה, כבדה על חום בינוני עד גלי. בעוד השמן הוא חימום, העונה פילה בקלה בנדיבות עם מלח ופלפל לגלגל אותם בקמח מעיל על כל הצדדים. הקישו על כל קמח עודף והניחו את הבקלה בשמן. מבשלים, הופכים את הפילה פעם אחת, עד שהם זהובים חום ובקושי אטום במרכז. הצדפות ייפתחו בזמן שהבקלה מתבשלת; כבו את החום והניחו להם לעמוד עד שתזדקקו להם. תשליך את הצדפות שלא נפתחות.
לפזר את עגבניות הדובדבן על הצדפות ולנער את הסיר קצת אז הם להתיישב. תפזר את הכוסברה על הצדפות.
תן לתערובת לעמוד רק דקה או שתיים כדי לחמם את העגבניות דרך.
מסננים את פילה הדגים על מגבות נייר ומעבירים אותם לקערות רדודות. (התחממות הקערות ראשונה היא תוספת נחמדה.) כפית חלק מהצדפות, עגבניות, מרק סביב כל פילה ומגישים חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.