בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 783 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, חלב, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Lingcod אפוי עם רוטב חמאה לימון שום, מולים אפויים ברוטב לימון שום, ו בקלה לינג מוקפץ עם כרישה וחמאת אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את ששת מרכיבי הרוטב הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בסיר ומביא לרתיחה. תרתיח אותו בחצי. 2 בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא חום). 3 לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.4 להפוך את החום לנמוך. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ממש לפני ההגשה.1 לארגן מתלה תנור כך שכאשר הדג הוא על תבנית אפייה בתנור זה יהיה 4 עד 5 סנטימטרים מהחום. מחממים את התנור ל 350°f. 2 לשטוף את הדגים במים קרים, לחתוך לחתיכות הגשה במידת הצורך.
הסר את כל העצמות עם פינצטה דגים-עצם או (נקי מצוחצח) צבת.
הנח את הדג שטוח במחבת אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. לשפשף קצת שמן זית על שני הצדדים של החלקים, מספיק כדי מעיל.
מפזרים את שני הצדדים עם כמה שייקים של מלח ופלפל.
אופים במשך 10-15 דקות, עד שזה עתה נעשה. כדי לבדוק, להשתמש בקצה של סכין לחתוך בעדינות לתוך החלק העבה ביותר של פילה. הדג נעשה כאשר הדג הפך מ שקוף לאטום במרכז. ברגע שאתה מושך את הדג מהתנור הוא ימשיך לבשל במשך כמה דקות. 3
מגישים את הדג עם הרוטב נשפך על גבי. אורז, לחם פריך וסלט פשוט הם ליווי טוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.