בקלה מטוגנת עם רוטב צלילת חרדל
בקלה מטוגנת במחבת עם רוטב צלילת חרדל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. אם יש לך חסה, טרגון, פילה בס מפוספס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, רוטב צלי חרדל לברוקולי, ו מדליונים חזיר עם רוטב צלילת חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל, צלפים, טרגון (אם משתמשים), 2 כפות שמן, ו 2 כפות מים. (במידת הצורך, להתאים את העקביות עם יותר מים עד הרוטב הוא כף.)
חום 1 כפית של השמן הנותר במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה. מתבלים את הבקלה עם כפית מלח ופלפל כפית ומבשלים עד אטום לאורך, 4 עד 7 דקות לכל צד.בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק את החסה, מלפפון, ובצל עם מיץ לימון, 2 כפות הנותרים של שמן, כפית כל מלח ופלפל.
טפטוף בקלה עם רוטב צלילת החרדל ומגישים עם הסלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.