בקלה מטוגנת עם שעועית חמאה ונענע
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, בקלה מטוגנת עם שעועית חמאה ונענע עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 424 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מ-BBC אוכל טוב דורש g ' אין לתפוס....רק בקלה, קרם fraîche חצי שומן, שיני שום, באגטים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. עם כפית נסו חמאה-אפונה מטוגנת, חסה ונענע, שעועית חמאה עם חמאה, נענע, וליים מ 'האחים לי צ' רלסטון מטבח, ו שעועית חמאה עם נענע (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
בדוק את הבקלה לעצמות ולהסיר במידת הצורך.
מחממים את השמן בתבשיל flameproof, מוסיפים את בצל האביב, זעפרן ושום, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 1-2 דקות עד רך.
מוסיפים את שעועית חמאה ומניה, ואז מביאים לרתיחה ועונה. נסטלי את הבקלה, עור בצד למעלה, לתוך שעועית החמאה, ואז לכסות ולבשל בתנור במשך 10 דקות, או עד הבקלה רק נעשה. הרם מהתנור ובדוק את התיבול.
הוסף את המנטה רק לפני ההגשה.
כדי לשרת, לשים 2 פרוסות של באגט קלוי בקערה, העליון עם שעועית חמאה בקלה (מושך את העור אם אתה רוצה) ואז כפית את מיצי הבישול סביב הדג. לסיים עם מנה של קרם פראש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.