בקלה מלח בסגנון של Marechiara
בקלה מלח בסגנון של Marechiaran הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 101 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. אם יש לך פלפל, אורגנו, זיתים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מלח - Sel Fou של שוטים-מלח תיבול צרפתי, מלח תיבול בסגנון יפני, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
עם הידיים שלך, להסיר את הזרעים מן העגבניות על ידי סחיטה אותם על מסננת, לסחוט רק מספיק כדי לקבל את הזרעים החוצה, ואז לרסק את העגבניות שיש לך בידיים שלך בגסות ולהחזיר אותם לנוזל נטול הזרעים.
כוס חום של שמן זית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. מכה את השום עם הצד השטוח של סכין, לפזר את שיני על השמן, ומבשלים, רועד את המחבת, עד השחמה קלה, על 2 דקות. מערבבים את הזיתים ומבשלים עד שכל נוזל התאדה והזיתים מתחילים לרחוש, כ 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ואת אורגנו ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום כך שהרוטב הוא במצב של רתיחה תוססת ומתבלים קלות עם פלפל.
תן להתבשל בזמן שאתה מכין את הבקלה, כפיות במים חמים מעט אם הרוטב מתחיל להתעבות.
ללטף את פילה בקלה מלח יבש עם מגבות נייר.
מחממים את שמן הכוס הנותר במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפילה ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד משחימים קלות משני הצדדים ואטומים בנקודה העבה ביותר, כ -10 דקות.
מסננים עודפי שמן מהמחבת ושופכים בזהירות את רוטב העגבניות. מביאים לרתיחה מהירה, להנמיך את החום כך הרוטב הוא רותח, ומבשלים 2 עד 3 דקות, צולה את הדגים עם הרוטב כפי שהוא מבשל. לטעום את הרוטב ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך. מחלקים את הרוטב בין ארבע צלחות מחוממות העליון כל בריכה של רוטב עם פילה.
טפטוף כל פילה עם שמן זית נוסף, אם תרצה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.