קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

בקלה עם ארטישוק וחומוס

בקלה עם ארטישוק וחומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה עם ארטישוק חומוס. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עירית, שום, פטריות שיטאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. מתכונים דומים: בקלה עם ארטישוק וחומוס, קינואה עם ארטישוק וחומוס, ו פילה דקר עם חומוס וארטישוק.

הוראות

1
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס את החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, לבבות ארטישוק, כובעי שיטאקי, גזר ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שחום קל, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את החומוס ואת המניה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים והנוזל כמעט התאדה, 5 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ועירית ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4
במחבת nonstick גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד כמעט עישון. מתבלים את פילה הבקלה במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה טובה על הקרקעית, כ-6 דקות. בזהירות להעיף את הפילה ולבשל עד שהם לבנים לאורך כל הדרך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כפית את הירקות לתוך קערות רדודות העליון עם פילה בקלה צרוב.
מרכיבים שתצטרך
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.