בקלה עם חמאה חומה אורן אגוז ותרד Garlicky
בקלה עם חמאת אגוז אורן חום ותרד Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, תרד, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 81%. נסו בקלה עם חמאה חומה אורן אגוז ותרד Garlicky, ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ו ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים אגוזים 2 כפות מיץ לימון, ומערבבים; לבשל 1 דקה או עד האגוזים הם חום זהוב.
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים; לבשל 2 דקות לכל צד, עד פתיתים זה.
מעבירים למגש; מניחים אגוזים על גבי דגים. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
לנגב מחבת נקייה במגבת נייר. חם נשאר 1 כפית שמן על חום בינוני.
להוסיף שום ותרד; לבשל 5 דקות, ערבוב עד wilts תרד.
מוסיפים את מיץ הלימון שנותר; מבשלים 1 דקה למזג טעמים.
מניחים תרד על מגש הגשה; למעלה עם פילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס