בקלה עם לימון, שום, עירית
גשו לסופר וקנו פילה בקלה, לימונים, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פירה עם לימון, שום ועירית, Roasties עם שום & עירית, ו ניפץ תפוחי אדמה חדשים עם שום ועירית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
חותכים 4 ריבועים גדולים של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מברישים כל פילה בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור.
מניחים כל פילה במרכז כיכר רדיד אלומיניום.
הנח פרוסות לימון לאורך כל פילה ומפזרים פרוסות שום ועירית מעל. מקפלים לסכל על הדגים ולהפוך את הקצוות על 2 או 3 פעמים; לשטח כדי לאטום את המנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדג הוא אטום פתיתים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.