קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

בקלה עם לימון, שום, עירית

בקלה עם לימון, שום, עירית
גשו לסופר וקנו פילה בקלה, לימונים, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פירה עם לימון, שום ועירית, Roasties עם שום & עירית, ו ניפץ תפוחי אדמה חדשים עם שום ועירית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים 4 ריבועים גדולים של רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מברישים כל פילה בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
4
מניחים כל פילה במרכז כיכר רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הנח פרוסות לימון לאורך כל פילה ומפזרים פרוסות שום ועירית מעל. מקפלים לסכל על הדגים ולהפוך את הקצוות על 2 או 3 פעמים; לשטח כדי לאטום את המנות.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
שוםשום
לימוןלימון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הדג הוא אטום פתיתים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.