קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

בקלה עם צדפות ויין לבן

בקלה עם צדפות ויין לבן
בקלה עם צדפות ויין לבן דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 288 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, שיני שום, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. וזה לא כל כך מצוין. נסו לינגוויני עם צדפות ניו זילנדיות, צדפות מאודות עם שום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ובאבק קלות עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
במחבת בינונית avenproof, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הדגים ומבשלים על חום גבוה עד הזהב בתחתית, על 4 דקות. תהפוך את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הדג במשך כ -10 דקות, עד פתיתי הבשר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תעביר את הדג לקערות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בינתיים, במחבת גדולה אחרת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השום ואת התרנגולים ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את מרק הצדפות ומבשלים, ערבוב, עד הצלילים לפתוח את הנוזל מצטמצם כ 1/4 כוס, כ 7 דקות. להטות את המחבת כך בריכות הנוזל לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את החמאה למחבת ומערבלים עד מומסת. לזרוק את התרנגולים ברוטב ולהוסיף את הפטרוזיליה; כפית אותם על הדגים, מפזרים פפריקה מעושנת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
צדפותצדפות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.