בקלה צרוב עם איולי Mussel חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל קאיין, שיני שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: פידוס & מוזל זעפרן Aïoli, בקלה צרובה במחבת עם איולי לימון משומר, ו מחבת צרובה הליבוט עם איולי זעפרן.
הוראות
1
מביאים את היין לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה, מנענעים את המחבת כמה פעמים, עד שהם פותחים, 3 דקות; מעבירים לקערה גדולה. פגז את המולים ושמורה. לשטוף את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצקים את נוזל mussel לתוך המחבת, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם שום, פטרוזיליה ומיץ לימון. מתבלים עם קאיין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את השמן במחבת גדולה. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל שחור ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להביא את הנוזל mussel לרתיחה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
7
מקציפים במיונז, ואז מערבבים במולים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להעביר את הבקלה לקערות רדודות ולכפות את מולים ורוטב סביבו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.