קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי

בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה שחורה עקף קארי עם כמון ריחני חם סבוי סלט. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 786 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, מיץ של סיד, תערובת אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי, כרוב סבוי חם סלט כרוב, ו כרוב סבוי חם סלט כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן ומניחים את המתלה בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את המיונז עם אבקת קארי תערובת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הדגים על תבנית אפייה ומפזרים מלח ופלפל או תיבול פירות ים אם משתמשים. למרוח את הדגים באופן שווה עם מיונז קארי.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
המקום תחת broiler עד הדג הוא מוצק והחלק העליון הוא חום מאוד, 10 עד 12 דקות. (לפקוח עין על הדגים בעת צולה ולעבור מתלה נמוך יותר בתנור אם הוא מתחיל חום לפני שהוא מבושל דרך.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים את הדגים הצלויים עם טריזי ליים, סלט סבוי חם בניחוח כמון ואורז קוקוס-ג ' ינג 'ר עם חומוס וצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את זרעי הכמון ומערבבים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
הוסף את הכרוב וילט. סיימי את סלט הכרוב עם מיץ הלימון ותתבלי במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר והלבנים של הבצל הירוק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
11
מוסיפים את ציר העוף, אורז, קוקוס וגרידת ליים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ולכסות. לבשל 17 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אפונה גויה®אפונה גויה®
12
הוסף את החומוס ב -5 הדקות האחרונות של בישול. סיים את האורז על ידי ערבוב במיץ הסיד, הירוקים של הבצל הירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ירוקירוק
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.