בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה שחורה עקף קארי עם כמון ריחני חם סבוי סלט. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 786 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, מיץ של סיד, תערובת אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי, כרוב סבוי חם סלט כרוב, ו כרוב סבוי חם סלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן ומניחים את המתלה בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את המיונז עם אבקת קארי תערובת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הדגים על תבנית אפייה ומפזרים מלח ופלפל או תיבול פירות ים אם משתמשים. למרוח את הדגים באופן שווה עם מיונז קארי.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בצל לבן, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
המקום תחת broiler עד הדג הוא מוצק והחלק העליון הוא חום מאוד, 10 עד 12 דקות. (לפקוח עין על הדגים בעת צולה ולעבור מתלה נמוך יותר בתנור אם הוא מתחיל חום לפני שהוא מבושל דרך.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים את הדגים הצלויים עם טריזי ליים, סלט סבוי חם בניחוח כמון ואורז קוקוס-ג ' ינג 'ר עם חומוס וצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
זילוף בצורת לב
1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
אפונה גויה®
6
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את זרעי הכמון ומערבבים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
הוסף את הכרוב וילט. סיימי את סלט הכרוב עם מיץ הלימון ותתבלי במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר והלבנים של הבצל הירוק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
11
מוסיפים את ציר העוף, אורז, קוקוס וגרידת ליים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ולכסות. לבשל 17 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לב
אפונה גויה®
12
הוסף את החומוס ב -5 הדקות האחרונות של בישול. סיים את האורז על ידי ערבוב במיץ הסיד, הירוקים של הבצל הירוק וכוסברה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.