קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי

בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה שחורה עקף קארי עם כמון ריחני חם סבוי סלט. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 786 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, מיץ של סיד, תערובת אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי, כרוב סבוי חם סלט כרוב, ו כרוב סבוי חם סלט כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן ומניחים את המתלה בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את המיונז עם אבקת קארי תערובת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הדגים על תבנית אפייה ומפזרים מלח ופלפל או תיבול פירות ים אם משתמשים. למרוח את הדגים באופן שווה עם מיונז קארי.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
המקום תחת broiler עד הדג הוא מוצק והחלק העליון הוא חום מאוד, 10 עד 12 דקות. (לפקוח עין על הדגים בעת צולה ולעבור מתלה נמוך יותר בתנור אם הוא מתחיל חום לפני שהוא מבושל דרך.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים את הדגים הצלויים עם טריזי ליים, סלט סבוי חם בניחוח כמון ואורז קוקוס-ג ' ינג 'ר עם חומוס וצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את זרעי הכמון ומערבבים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
הוסף את הכרוב וילט. סיימי את סלט הכרוב עם מיץ הלימון ותתבלי במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
9
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר והלבנים של הבצל הירוק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מוסיפים את ציר העוף, אורז, קוקוס וגרידת ליים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ולכסות. לבשל 17 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
הוסף את החומוס ב -5 הדקות האחרונות של בישול. סיים את האורז על ידי ערבוב במיץ הסיד, הירוקים של הבצל הירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ירוקירוק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1-2 כפות שמן זית כתית מעולהחומוס, סחוטחומוס, סחוט4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1פרזנו צ'ילה, פרוספרזנו צ'ילה, פרוס680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מרכז-פילה לחתוך בקלה שחור או אחר לבן בר קיימא עבה פילה דגיםמרכז-פילה לחתוך בקלה שחור או אחר לבן בר קיימא עבה פילה דגים2חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תערובת אבקת קאריתערובת אבקת קארי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1ג'ינג'ר חתיכה 2 אינץ', מגורדג'ינג'ר חתיכה 2 אינץ', מגורד1מיץ לייםמיץ ליים1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםפלחי לייםפלחי ליים1ראשסבוי כרוב, גרוססבוי כרוב, גרוס1חבורהבצל ירוק, לבן וירוק פרוס דקבצל ירוק, לבן וירוק פרוס דק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרי, או תיבול פירות ים, כגון מפרץ הישןמלח כשר ופלפל טחון טרי, או תיבול פירות ים, כגון מפרץ הישן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז מבוסס סויה, כגון Vegenaise, או מיונז מופחת שומןמיונז מבוסס סויה, כגון Vegenaise, או מיונז מופחת שומן1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוקוס לא ממותקקוקוס לא ממותק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.